FE15

Skladem

1.015,41 Kč s DPH


ks

NDA 21 jsou kvasinky doporučeny pro výrobu harmonických, silných a ovocných červených vín. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KVASINKY NDA 21 500 g Skladem 1.015,41 Kč

Složení:

Kmen Saccharomyces cerevisiae

Popis:

Kvasinky byly selektovány ze spontánní fermentace v oblasti Nero d’Avola na Sicílii. Tento kmen je výsledkem 4letého výzkumu Regional Institute of Wine & Vine ve spolupráci s prestižními společnostmi produkující víno. Kvasinky NDA 21 byly selektovány jako silný fermentor s rychlou kinetikou.

Účinek:

NDA 21 produkují komplexní a zajímavý buket díky střední produkci vyšších alkoholů. Jsou doporučeny pro výrobu harmonických, silných a ovocných červených vín. Mají vysokou produkci glycerolu. Jsou charakteristické nízkou absorpcí barvících pigmentů buněčných stěn umožňující vyrábět vína s intenzivní barvou. Mají střední potřebu výživy.

Použití:

Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

20 g/hl rmuty

Upozornění:

Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a požadované rychlosti rozkvašení.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.

Hmotnost
500 g

Kontaktujte nás!