FE18

Skladem

799,22 Kč s DPH


ks

UCLM S377 byly selektovány pro svoji schopnost produkovat velmi strukturované červené víno určené ke zrání.
Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KVASINKY UCLM S377 500 g Skladem 799,22 Kč

Složení:

Kmen Saccharomyces cerevisiae

Popis:

Kvasinky byly selektovány v spolupráci s univerzitou Castilia La Mancha. Kvasinky UCLM S377 byly selektovány pro svoji schopnost produkovat velmi strukturované červené víno určené ke zrání.

Účinek:

UCLM S377 mají vysoký požadavek na výživu, asimilační dusík 150-180 mg/l moštu. Aplikujte minimálně 2x dusíkaté látky (20 g/hl DAP + 20 g/hl BIOFERM po 24 hodinách po naočkování a 20 g/hl DAP nebo BIOFERM v polovině fermentace, aby se zabránilo riziku organoleptických chyb. Optimální teplota kvašení 16-35 °C. Tento kmen je velmi citlivý na extrémní změny teplot. Mají toleranci na alkohol do 15 %, rychlý start a pomalejší kinetiku fermentace. Kvasinky podpoří odrůdový charakter. Jsou vhodné pro opětovné rozkvašení.

Použití:

Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

15-25 g/hl mošty/rmuty

Upozornění:

Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a požadované rychlosti rozkvašení.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.

Hmotnost
500 g

Kontaktujte nás!