OE39

Skladem

688,82 Kč s DPH


ks

VIN-O-FERM RED jsou kvasinky doporučeny pro fermentaci červených vín podporující aromatický profil, stabilitu barvy a tříslovin ve víně. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KVASINKY VIN-O-FERM® RED 500 g Skladem 688,82 Kč

Složení:

Kmen Saccharomyces cerevisiae spp. (ex f.r cerevisiae) byl selektován společností Oenobiotech a kontrolován Laboratory Microflora of the ISVV University Bordeaux.

Popis:

Kvasinky VIN-O-FERM RED jsou doporučeny pro fermentaci červených vín podporující aromatický profil, stabilitu barvy a tříslovin ve víně.

Účinek:

Kvasinky mají dobrou produkci glycerolu, umožňují rychlé zahájení fermentace i při nízké teplotě pro zachování aromatických látek dané odrůdy. Jsou odolné na vyšší dávky SO2, mají dobré výsledky i při výrobě růžových vín. Rozvíjí odrůdové aroma, integruje tóny červeného a sušeného ovoce doplněné jemnou kořenitostí. 

Použití:

Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

15-25 g/hl mošty/rmuty

Upozornění:

Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a požadované rychlosti rozkvašení.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.

Hmotnost
500 g

Kontaktujte nás!