OE44

Skladem

688,82 Kč s DPH


ks

VIN-O-FERM SAUVIGNON jsou kvasinky, které fermentují při nízkých teplotách se zachováním plnosti aroma. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KVASINKY VIN-O-FERM® SAUVIGNON 500 g Skladem 688,82 Kč

Složení:

Kmen Saccharomyces cerevisiae spp. (ex f.r cerevisiae) byl selektován společností Oenobiotech a kontrolován General Microbiology and Molecular Laboratory of the University of Reims, Champagne Ardennes.

Popis:

Kvasinky VIN-O-FERM SAUVIGNON jsou schopny zahájit i dokončit fermentaci i při nízkých teplotách se zachováním plnosti aroma.

Účinek:

Kvasinky dobře kvasí i při nízkých teplotách, produkují vína s velkou jemností a podporují aromatické tóny vinné révy. Doporučují se do vín s velkým aromatickým potenciálem. Mají dobrou toleranci na alkohol a dobrou toleranci na volnou SO2. Podporují aromatický profil velkých vín, jsou charakteristické intenzívním aroma jablka, melounu, bylin, trávy a pepře. 

Použití:

Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis. Dávkování 25 g/hl moštu.

Upozornění:

Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a požadované rychlosti rozkvašení.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.

Hmotnost
500 g

Kontaktujte nás!