OE48

Skladem

746,90 Kč s DPH


ks

VIN-O-FERM VB AROM jsou kvasinky vhodné pro vysoce strukturovaná bílá vína. Kvasinky produkují značné množství fenyl-2-ethanol (aroma růže). Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KVASINKY VIN-O-FERM® VB AROM 500 g Skladem 746,90 Kč

Složení:

Kmen Saccharomyces cerevisiae spp. (ex f.r cerevisiae) byl selektován společností Oenobiotech a kontrolován General Microbiology and Molecular Laboratory of the University of Reims, Champagne Ardennes.

Popis:

Kvasinky VIN-O-FERM VB AROM jsou vhodné pro vysoce strukturovaná bílá vína. Účinky kvasinky mají vysokou produkci odrůdového aroma. Kvasinky produkují značné množství fenyl-2-ethanol (aroma růže), umožňují nejvyšší úroveň extrakce aromatických látek a podporují aromatické znaky dané odrůdy. Zaručují dobrou fermentaci při nízkých teplotách, jsou rezistentní na vyšší alkohol, podporují aromatickou syntézu vysoce kvalitních vín a vyvíjí harmonicky spojené tóny čerstvých citrusů s květinovým aroma (růže). 

Použití:

Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

15-25 g/hl mošty

Upozornění:

Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a požadované rychlosti rozkvašení.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.

Hmotnost
500 g

Kontaktujte nás!