P00068

Skladem

746,32 Kč s DPH


ks

VINOFERM ROUGE jsou kvasinky určeny pro hladká a sametová červená vína vhodná ke zrání v dřevěných sudech.

Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KVASINKY VINOFERM ROUGE 500 g Skladem 746,32 Kč

Složení:

Kmen Saccharomyces cerevisiae spp. cerevisiae

Vlastnosti:

Kvasiny VINOFERM ROUGE jsou určeny pro hladká a sametová červená vína vhodná ke zrání v dřevěných sudech.

Účinek:

Kvasinky VINOFERM ROUGE jsou doporučeny pro červená vína z rodiny Cabernet, Shiraz a Merlot. Kvasinky použijte, všude tam kde je předpoklad dlouhé macerace a chcete mít vína bohatá na třísloviny. Optimální teplota fermentace 17-30 °C, tolerance na alkohol do 16,5 objemových procent, střední potřeba výživy. 

Použití:

Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

25 g/hl rmuty

Upozornění:

Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a požadované rychlosti rozkvašení.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.

Hmotnost
500 g

Kontaktujte nás!