HA30

Skladem

202,08 Kč s DPH


ks

Jedná se o karboxylovou kyselinu, se silnou kyselou chutí. Dobře se rozpouští ve vodě, v pevném skupenství je v podobě bílého prášku. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KYSELINA JABLEČNÁ 1 kg Skladem 202,08 Kč
KYSELINA JABLEČNÁ 5 kg Skladem 925,70 Kč
KYSELINA JABLEČNÁ 25 kg Skladem 4.204,99 Kč

Složení:

Kyselina jablečná (E296)

Popis:

Jedná se o karboxylovou kyselinu, se silnou kyselou chutí. Dobře se rozpouští ve vodě, v pevném skupenství je v podobě bílého prášku. Kyselina jablečná má 2 varianty – kyselina L-jablečná (levotočivá, označována + pozitivní) a kyselina D-jablečná (pravotočivá, označována – negativní). Varianta L se přirozeně vyskytuje v přírodě, nejvíce v nezralém ovoci, zelených jablkách, višních, hroznech, meruňkách, hruškách apod. KYSELINA JABLEČNÁ je přítomna v moštu a víně, a to jak ve volném stavu, tak ve formě solí. KYSELINA JABLEČNÁ je stabilnější ve srovnání s kyselinou vinnou, protože její soli jsou dobře rozpustné. Při použití dodržujte platné normy v oboru.

Návod na použití:

Požadovanou dávku můžete aplikovat přímo za stálého míchání do ošetřovaného produktu, který má být ošetřen.

Dávkování:

135 g/hl mošty (maximální povolená dávka); 225 g/hl víno (maximální povolená dávka).

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Hmotnost
1 kg, 5 kg, 25 kg

Kontaktujte nás!