HA31

Skladem

73,21 Kč s DPH


ks

Kyselina L-askorbová je ve formě krystalického prášku. Kyselina L-askorbová nebo vitamín C má vysokou antioxidační schopnost regulovat redox potenciál. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KYSELINA L-ASKORBOVÁ 100 g Skladem 73,21 Kč
KYSELINA L-ASKORBOVÁ 1 kg Skladem 665,54 Kč

Složení:

Čistá kyselina L-askorbová E300

Popis:

KYSELINA L-ASKORBOVÁ je ve formě krystalického prášku KYSELINA L ASKORBOVÁ nebo vitamín C má vysokou antioxidační schopnost regulovat redox potenciál. To se pozitivně odráží na barvě ošetřeného produktu. KYSELINA L-ASKORBOVÁ se využívá jako antioxidant např. v ovocných džusech a vinných moštech nebo v pekárenském či masném průmyslu, kde snižuje oxidaci tuků a tím brání vzniku rakovinotvorných látek. Další využití nalezne jako konzervační prostředek (pomáhá zachovat barvu zpracovaného masa, trvanlivost mléka v prášku, předchází zakalení piva, vyblednutí ovocných šťáv a další), jako prostředek ke zpracování mouky (urychluje zrání mouky a tím snadnější zpracování těsta) nebo jako přísada do ovocných salátů, džusů, snídaňových cereálií, mražených plodů moře a mnoho dalších. Při použití dodržujte platné normy v oboru.

Návod na použití:

Požadovanou dávku můžete aplikovat přímo za stálého míchání do ošetřovaného produktu, který má být stabilizován.

Dávkování:

5-15 g/hl víno (maximální povolená dávka); 10-50 g/hl nápoje (maximální povolená dávka).

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Hmotnost
100 g, 1 kg

Kontaktujte nás!