HA32

Skladem

100,44 Kč s DPH


ks

Kyselina mléčná je kysele chutnající, lehce rozpustná sloučenina tvořící bezbarvé krystaly s chemickým vzorcem CH3–CHOH–COOH. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KYSELINA MLÉČNÁ 1 kg Skladem 100,44 Kč
KYSELINA MLÉČNÁ 5 kg Skladem 459,83 Kč
KYSELINA MLÉČNÁ 25 kg Skladem 2.087,37 Kč

Složení:

Kyselina mléčná 80 % v roztoku (E270)

Popis:

KYSELINA MLÉČNÁ je kysele chutnající, lehce rozpustná sloučenina tvořící bezbarvé krystaly s chemickým vzorcem CH3–CHOH–COOH. Po kyselině glykolové jde o druhou nejjednodušší hydroxykyselinu. Tato kyselina vzniká mléčným kvašením cukrů, např. v mléce, sýrech. Používá se při výrobě jako regulátor kyselosti. Je vhodná pro zlepšení chuti. Narozdíl od jiných kyselin je efektivní regulátor, díky svým vnitřním vlastnostem. Lze ji nalézt v nápojích, cukrovinkách, margarínech, olivách, sušených vaječných bílcích, chlebu, rohlících, houskách, sýrových produktech, mražených dezertech, másle, džemech a používá se i v pivovarnictví. Přirozeně konzervuje potraviny jako je kysané zelí, okurky, jogurty, smetana nebo sýry. Její L (+) forma nachází uplatnění v kojenecké výživě. Při použití dodržujte platné normy v oboru.

Návod na použití:

Požadovanou dávku můžete aplikovat přímo za stálého míchání do ošetřovaného produktu, který má být ošetřen.

Dávkování:

190 g/hl mošty (maximální povolená dávka); 315 g/hl víno (maximální povolená dávka).

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 12 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Zboží je v režimu ADR.  Neposíláme spediční společností.

Hmotnost
100 g, 1 kg

Kontaktujte nás!