P00234

Skladem

1.269,36 Kč s DPH


ks

Mannoplus je vysoce čistý mannoprotein extrahovaný z buněčných stěn kvasinek (Saccharomyces cerevisiae). Je schopen lépe stabilizovat aromatické sloučeniny přítomné ve víně. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
MANNOPLUS 100 g Skladem 1.269,36 Kč

Složení:

MANNOPLUS je vysoce čistý mannoprotein extrahovaný z buněčných stěn kvasinek (Saccharomyces cerevisiae).

Popis:

MANNOPLUS je schopen lépe stabilizovat aromatické sloučeniny přítomné ve víně. Zlepšuje barvu a stabilitu díky kombinaci polyfenolových sloučenin.

MANNOPLUS zvyšuje jemnost a zmirňuje hořkost a trpkost vína.

MANNOPLUS zabraňuje srážení bílkovin ve víně.

Návod na použití:

MANNOPLUS používáme 24 hodin před lahvováním a dříve.

Rozpusťte potřebné množství mannoproteinu v 10násobném množství vody nebo vína, při teplotě 20 °C  - 30 °C po dobu 15 minut a následně aplikujte před filtrací.

Dávkování:

10-40 g/hl do vína

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Kontaktujte nás!