OE05

Skladem

105,28 Kč s DPH


ks

Fermentační bio-aktivátor pro mošty a vína Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
MATURATION GLH 100 g Skladem 105,28 Kč
MATURATION GLH 1 kg Skladem 955,95 Kč

Složení:

Buněčné stěny kvasinek a jejich deriváty

Vlastnosti:

MATURATION GLH je přírodní produkt získaný ze speciálně vybraných kvasinkových kmenů zvláště bohatých na vysokomolekulární polysacharidy a mannoproteiny, které byly zpracovány tak, aby se usnadnilo jejich použití v moštu, při fermentaci a ve víně.

MATURATION GLH je velice úspěšný při léčení aromaticky poškozených vín. Pokud je použit v etapách zrání optimalizuje „élevage sur lies fines”. Po použití jsou vína hladší a sametovější.

MATURATION GLH  má vysoký obsah glutationu, který působí jako ochranný faktor před oxidací.

MATURATION GLH podporuje stabilitu barvy, zlepšuje post-fermentační vývoj vína, a omezuje možná rizika, kdy je víno stále na jemných kalech.

MATURATION GLH je bohatý na dusíkaté látky, vitamíny a přirozené růstové faktory, podtrhuje vhodnost uplatnění při fermentaci vína jako bio regulátor pro vinné kvasnice.

Použití:

Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vína a následně přidejte do celého objemu za stálého míchání. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

10-30 g/hl fermentace

10-40 g/hl zrání vín

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Kontaktujte nás!