OE54

Skladem

3.090,65 Kč s DPH


ks

Natuflora Oenos pomáhá kontrolovat a rychle ukončit jablečno-mléčné kvašení za účelem dobré kvality odrůdového aroma, kulatosti a lepší chuti. Provádí biologickou korekci kyselosti vín. Používá se v kombinaci s bioregulátorem Natustart Malo. Aktivita > 1011 CFU/g. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Složení:

Kmen bakterií Oenococcus oeni

Vlastnosti:

NATUFLORA OENOS pomáhá kontrolovat a rychle ukončit jablečno-mléčné kvašení za účelem dobré kvality odrůdového aroma, kulatosti a lepší chuti. Provádí biologickou korekci kyselosti vín. Používá se v kombinaci s bioregulátorem NATUSTART MALO. Aktivita > 1011 CFU/g.

Požadavky:

  • SO2 < 10 mg/l  
  • teplota v rozmezí od 17 do 25 °C 
  • zbytkový cukr < 5 g/l 
  • pH ≥ 3,3 
  • alkohol < 14% objemových procent 

Start při teplotě 20°C po dobu minimálně 24 hodin.

Produkt je vyroben v souladu se standardy OIV technické normy, jak jsou uvedeny v Codex Œnologique International. Při použití dodržujte platné normy v oboru.

Použití:

Rozpusťte množství 1 balení (25 hl) přípravku v 15 litrech vína. Upravte pH přípravkem pro korekci acidity REDUVIN-HYPACID. Po rehydrataci celé množství přidejte do fermentační nádrže bez přístupu vzduchu. Pro více detailů k optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

Dle velikosti sáčku

Upozornění:

Minimálně 30 minut před použitím vyjměte kultury z chladničky nebo mrazničky a nechte v běžných podmínkách sklepního hospodářství

Skladování:

Skladujte při teplotě 2 - 4 °C (chladnička) maximálně 6 měsíců,  při teplotě -15 °C po dobu 6 – 12 měsíců. Produkt musí být uskladněn pouze v originálním balení bez přístupu vzduchu.

Kontaktujte nás!