OE25

Skladem

1.419,81 Kč s DPH


ks

NATUZYM AROM MG byl speciálně vyvinut pro uvolnění aromatických látek na konci fermentace bílých vín. Obsahuje různé aktivity.
Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
NATUZYM AROM MG 100 g Skladem 1.419,81 Kč
NATUZYM AROM MG 500 g Skladem 6.453,69 Kč

Složení:

NATUZYM AROM MG je koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.

Popis:

NATUZYM AROM MG byl speciálně vyvinut pro uvolnění aromatických látek na konci fermentace bílých vín. Obsahuje různé aktivity: β-glukosidázu (βd Glu, IUB 3.2.1.21). Její hlavní činnost, umožňuje uvolnění komponenty aromatických látek ve víně, pektinlyázu (PL, IUB 4.2.2.10), efektivně prolomí esterifikované pektiny; polygalakturonázu (PG), bohatou na endo - PG aktivitu, která v součinnosti s (PL) podporuje odkalení a zlepšuje filtrovatelnost vín. Arabanázu (AR), která štěpí rozvětvené řetězce pektinů; pektinesterázu (PE), která katalyzuje hydrolýzu esterů. Enzym neobsahuje cinnamyl-esterázu.

Činnost a právní aspekty: 

NATUZYM AROM MG je granulovaná pektináza a ß-glukosidáza, standardizovaná na aktivitu maltodextrinu 2000β-d-GLU jednotek/g. Produkt je vyroben v souladu se standardy OIV technické normy, jak jsou uvedeny v Codex Œnologique International. Při použití dodržujte platné normy v oboru.

Návod na použití:

Aplikujte koncem fermentace do bílých vín. Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu. Doporučujeme homogenizaci produktu. 

Dávkování:

2-3 g/hl bílá vína

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Kontaktujte nás!