OE27

Není skladem Zboží momentálně není skladem.

2.359,63 Kč s DPH


ks

NATUZYM CLAR L byl speciálně vyvinut pro statické odkalení nebo flotaci a maceraci slupky. Obsahuje různé aktivity.

Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
NATUZYM CLAR L 1 kg Není skladem 2.359,63 Kč

Složení:

NATUZYM CLAR L je koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.

Popis:

NATUZYM CLAR L byl speciálně vyvinut pro statické odkalení nebo flotaci a maceraci slupky. Obsahuje různé aktivity: β- glukosidázu (βd Glu, IUB 3.2.1.21). Její hlavní činnost, umožňuje uvolnění komponentů aromatických látek ve víně, pektinlyázu (PL, IUB 4.2.2.10), efektivně prolomí esterifikované pektiny; polygalakturonázu (PG), bohatou na endo - PG aktivitu, která v součinnosti s (PL) podporuje odkalení a zlepšuje filtrovatelnost vín. Arabanázu (AR), která štěpí rozvětvené řetězce pektinů; pektinesterázu (PE), která katalyzuje hydrolýzu esterů. Enzym neobsahuje cinnamyl-esterázu.

Činnost a právní aspekty:

NATUZYM CLAR L je kapalný enzymový prostředek standardizován KCL a stabilizován sorbanem draselný s minimální aktivitou 240 PLU/g. Produkt je vyroben v souladu se standardy OIV technické normy, jak jsou uvedeny v Codex Œnologique International. Při použití dodržujte platné normy v oboru.

Návod na použití:

Aplikujte procesu depektinizace rmutu a moštu bílých a růžových vín. Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně dobře aplikujte do celého objemu.

Dávkování:

2-3 g/hl odkalení moštů, čas 8-12 hodin při teplotě 20 °C. 2-3 g/hl, flotace, čas 1-2 hodina při teplotě 20 °C. 2-4 g/100 kg macerace slupky, čas 2 hodiny při teplotě 10-15 °C

Při aplikaci je potřeba brát zřetel na teplotu moštu. Se vzrůstající teplotou aktivita enzymu stoupá.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 18 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Kontaktujte nás!