P00161

Skladem

434,41 Kč s DPH


ks

OSSISTOP je specifický produkt pro komplexní ošetření vín před lahvováním.
Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
OSSISTOP 1 kg Skladem 434,41 Kč

Složení:

Kyselina citrónová monohydrát (E 330) 40 %, disiřičitan draselný (E 224) 36 %, kyselina L-askorbová (E 300) 20 %, kyselina metavinná (E353) 4%.

Popis:

OSSISTOP je specifický produkt pro komplexní ošetření vín před lahvováním. Synergický účinek jednotlivých látek obsažených v OSSISTOP komplexně stabilizujete bílá vína. Kyselina askorbová redukuje kyslík obsažený ve víně a v kombinaci s kyselinou citronovou zabraňuje tvorbě komplexů ze železa a případných kovových zákalů. Oxid siřičitý působí jako oxidačně redukční činidlo. Zlepšuje stabilitu barvy, aroma a chuti vína. Zlepšuje organoleptické vlastnosti vín, jako je jeho čerstvost chuti a ovocitost. Redukuje vzdušný kyslík při plnění do lahví, aniž by se měnila hodnota volně SO2, která se vstřebává v enzymatických procesech a stává se tak neúčinnou. 

Návod na použití:

Požadovanou dávku rozpusťte v 10násobném množství vína. Následně aplikujte do ošetřovaného produktu, proveďte homogenizaci. Není doporučen přístup vzdušného kyslíku. Aplikace OSSISTOP jako stabilizátoru je doporučena v poslední fázi před filtrací.

Dávkování:

10-25 g/hl vína bílá a růžová; 10-20 g/hl vína červená

Upozornění:

10 g/hl prostředku odpovídá 19 mg/l SO2, 20 mg/l kyseliny L-askorbové, 40 mg/l kyseliny citrónové a 4 mg/l kyseliny metavinné.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Kontaktujte nás!