Popis: LIMOUSINE je tanin z francouzského dubu. Používá se při ošetřování červených a bílých vín, octů a destilátů. Přispívá k aromatické svěžesti vína.
Kód produktu: HA09
Výrobce: HARAPES
Popis: LIMOUSINE je tanin z francouzského dubu. Používá se při ošetřování červených a bílých vín, octů a destilátů. Přispívá k aromatické svěžesti vína.
Kód produktu: HA09
Výrobce: HARAPES
Popis: FRESH WHITE je vysoce čistá směs taninů z ovocných stromů. Je ideální pro zlepšení aromatických i senzorických vlastností vín.
Kód produktu: HA08
Výrobce: HARAPES
Popis: SORBAN DRASELNÝ vytváří biologickou stabilitu vín. Specifickým způsobem efektivně chrání aroma vína.
Kód produktu: HA39
Výrobce: HARAPES
Popis: SORBSTAB je kombinovaný konzervační prostředek určený ke stabilizaci přírodně sladkých vín.
Kód produktu: HA38
Výrobce: HARAPES
Popis: REDUVIN je regulátor kyselosti moštů, bílých i červených vín. Produkt snižuje aciditu vín vysrážením kyselého vinanu draselného při srážecí reakci. Odkyselení proveďte ve více etapách z důvodu hořkých tónů.
Kód produktu: HA40
Výrobce: HARAPES
Popis: HROZNOVÝ CUKR je jednoduchý cukr (monosacharid), který se volně vyskytuje v mnoha ovocných plodech, zejména v hroznech, v medu či ve složených cukrech.
Kód produktu: HA28
Výrobce: HARAPES
Popis: VERTAN TEA je tanin z lístků zeleného čaje. Zlepšuje strukturu bílých, růžových i červených vín.
Kód produktu: HA25
Výrobce: HARAPES
Popis: VERTAN RIPE je tanin extrahovaný ze zralého žlutého ovoce. Unikátní složeni produktu zajistí velice expresivní projev ve víně.
Kód produktu: HA24
Výrobce: HARAPES
Popis: VERTAN LIMET je směs galických a kondenzovaných taninů v kombinaci s taniny z citrusových plodů. Poskytuje ošetřenému produktu svěžest.
Kód produktu: HA23
Výrobce: HARAPES
Popis: VERTAN CERIS je směs galických a kondenzovaných taninů v kombinaci s taniny z třešňového dřeva. Podporuje ovocitost bílých i červených vín.
Kód produktu: HA20
Výrobce: HARAPES
Popis: TAN GRAPE SKIN je tanin ze slupky révy vinné. Zlepšuje organoleptické vlastnosti bílých a červených vín.
Kód produktu: HA01
Výrobce: HARAPES
Popis: VERTAN ABLI je tanin extrahovaný z Quebracho (Schinopsis lorentzii), zeleného čaje a dubu. Podporuje svěžest a rozvíjí aroma mladých vín.
Kód produktu: HA18
Výrobce: HARAPES
Popis: SATURA je směs taninů speciálně formulována pro zvýšení efektivity jednotlivých složek. Je doporučená pro rmuty a červená vína.
Kód produktu: HA17
Výrobce: HARAPES
Popis: PROTETAN ELEGANCE je směs doporučená pro hrozny poškozené Botrytis cinerea. Kvalitní směs na bázi elagických taninů. Doporučená pro rmuty, červená i bílá vína.
Kód produktu: HA16
Výrobce: HARAPES
Popis: Směs sušených taninů z francouzského dubu, kaštanu a galického taninu. Chrání barvu a aromatické složky vín.
Kód produktu: HA15
Výrobce: HARAPES
Popis: PENTAN COLOR je směs taninů z dubu, Quebracho (Schinopsis lorentzii), Tary, zeleného čaje a hroznů. Největší kvalita směsného taninu určená pro rmuty červených vín.
Kód produktu: HA14
Výrobce: HARAPES
Popis: KESTAN BLANC je směs taninů z kaštanu a Quebracho doporučená pro hrozny, rmuty a mladá vína.
Kód produktu: HA13
Výrobce: HARAPES
Popis: FRESH RED je směs taninů z třešňového dřeva. Používá se pro ošetření růžových i červených vín a destilátů. Je vhodná všude tam, kde požadujeme zvýšení ovocitosti po červeném bobulovém ovoci.
Kód produktu: HA07
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA VINNÁ je bezbarvá krystalická látka, dobře rozpustná ve vodě.
Kód produktu: HA33
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA MLÉČNÁ je kysele chutnající, lehce rozpustná sloučenina.
Kód produktu: HA32
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA L-ASKORBOVÁ je ve formě krystalického prášku. Má vysokou antioxidační schopnost regulovat redox potenciál.
Kód produktu: HA31
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA JABLEČNÁ je karboxylová kyselina se silnou kyselou chutí. Dobře se rozpouští ve vodě, v pevném skupenství je v podobě bílého prášku.
Kód produktu: HA30
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA CITRONOVÁ je slabá kyselina z karboxylové skupiny ve formě bílých krystalů.
Kód produktu: HA29
Výrobce: HARAPES
Popis: HARMONY RED je kombinovaný čiřící prostředek na bázi vaječného albuminu a práškové potravinářské želatiny. Je doporučený pro ošetření červených vín.
Kód produktu: HA03
Výrobce: HARAPES