OE54

Skladem

3.090,65 Kč s DPH


ks

NATUFLORA OENOS jsou bakterie pro JMK , které se používají pro biologické odbourání kyseliny jablečné na kyselinu mléčnou. Výsledkem jsou potom vína jemnější a sametovější. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Složení:
Kmen bakterií Oenococcus oeni.

Popis:
NATUFLORA OENOS pomáhá kontrolovat a rychle ukončit jablečno-mléčné kvašení za účelem dobré kvality odrůdového aroma, kulatosti a lepší chuti. Provádí biologickou korekci kyselosti vín. Přípravek se používá v kombinaci s bio-regulátorem NATUSTART MALO. NATUFLORA OENOS aktivita >1011 CFU/g.

Požadavky:
-SO2 <10 mg/l
-teplota v rozmezí od 17 do 25 °C
-zbytkový cukr <5 g/l
-pH ≥3,3
-alkohol <14 objemových procent
Start při teplotě 20 °C po dobu minimálně 24 hodin.

Návod:
Rozpusťte množství 1 balení (25 hl) přípravku v 15 litrech vína. Upravte pH přípravkem pro korekci acidity REDUVIN-HYPACID. Po rehydrataci celé množství přidejte do fermentační nádrže bez přístupu vzduchu. Pro více detailů k optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:
Dle velikosti sáčku (10, 25, 250 hl)

Upozornění:
Minimálně 30 minut před použitím vyjměte kultury z chladničky nebo mrazničky a nechte v běžných podmínkách sklepního hospodářství.

Skladování:
Skladujte při teplotě 2 - 4 °C (chladnička) maximálně 6 měsíců, při teplotě -15 °C po dobu 6 – 12 měsíců. Produkt musí být uskladněn pouze v originálním balení bez přístupu vzduchu.

Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

V případě že jste nenašli potřebné informace:
-použijte níže uvedený kontaktní formulář
-☎ CZ + 420 720 540 307, SK + 421 948 923 425
-✉ info@harapes.cz
-nebo nás navštivte na prodejně, kde vám vše rádi vysvětlíme

Kontaktujte nás!