OE54

2.499 Kč s DPH

ks
NATUFLORA OENOS jsou bakterie které pomáhjí kontrolovat a rychle ukončit jablečno-mléčné kvašení. Výsledkem jsou vína jemnější a sametovější. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Kmen bakterií Oenococcus oeni.

Popis:

NATUFLORA OENOS jsou bakterie, které pomáhají kontrolovat a rychle ukončit jablečno-mléčné kvašení za účelem dobré kvality odrůdového aroma, kulatosti a lepší chuti. Provádí biologickou korekci kyselosti vín. Přípravek se používá v kombinaci s bio-regulátorem NATUSTART MALO. NATUFLORA OENOS aktivita >1011 CFU/g.

Návod:

Rozpusťte množství 1 balení (25 hl) přípravku v 15 litrech vína. Upravte pH přípravkem pro korekci acidity REDUVIN-HYPACID. Po rehydrataci celé množství přidejte do fermentační nádrže bez přístupu vzduchu. Pro více detailů k optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

Dle velikosti sáčku (10, 25, 250 hl)

Upozornění:

Minimálně 30 minut před použitím vyjměte kultury z chladničky nebo mrazničky a nechte v běžných podmínkách sklepního hospodářství.

Skladování:

Skladujte při teplotě 2 - 4 °C (chladnička) maximálně 6 měsíců, při teplotě -15 °C po dobu 6 – 12 měsíců. Produkt musí být uskladněn pouze v originálním balení bez přístupu vzduchu.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Objem
25 hl
Kontaktujte nás!