Složení:
Kmen bakterií Oenococcus oeni.
Popis:
NATUFLORA OENOS jsou bakterie, které pomáhají kontrolovat a rychle ukončit jablečno-mléčné kvašení za účelem dobré kvality odrůdového aroma, kulatosti a lepší chuti. Provádí biologickou korekci kyselosti vín. Přípravek se používá v kombinaci s bio-regulátorem NATUSTART MALO. NATUFLORA OENOS aktivita >1011 CFU/g.
Návod:
Rozpusťte množství 1 balení (25 hl) přípravku v 15 litrech vína. Upravte pH přípravkem pro korekci acidity REDUVIN-HYPACID. Po rehydrataci celé množství přidejte do fermentační nádrže bez přístupu vzduchu. Pro více detailů k optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.
Dávkování:
Dle velikosti sáčku (10, 25, 250 hl)
Upozornění:
Minimálně 30 minut před použitím vyjměte kultury z chladničky nebo mrazničky a nechte v běžných podmínkách sklepního hospodářství.
Skladování:
Skladujte při teplotě 2 - 4 °C (chladnička) maximálně 6 měsíců, při teplotě -15 °C po dobu 6 – 12 měsíců. Produkt musí být uskladněn pouze v originálním balení bez přístupu vzduchu.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Objem
- 250 hl