ES22

241 Kč s DPH

ks
GELA L50 je tekutý produkt na bázi potravinářské želatiny, určený k přímému použití ve všech krocích stabilizace vína. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.
Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Čiřící prostředek GELA L50 1 kg Na objednávku 241 Kč

Složení:

50% tekutá potravinářská želatina, SO2, purifikovaná voda do 100 %.

Popis:

GELA L50 je potravinářská želatina světle žluté barvy určená k přímému použití ve všech krocích stabilizace vína. Je doporučená pro všechny typy vín. Velice rychlé a efektivní činidlo v kontaktu s tříslovinou v moštu nebo ve víně. Redukuje zákal o 75 % po 24 hodinách a 85 % po 48 hodinách. Želatina odstraňuje hrubé třísloviny a červená vína jsou potom jemnější, kulatější a sametovější. Vhodná pro posílení senzorických vlastností vín. Musí být použita jako homogenní produkt. Pro zlepšení reakce proteinového činidla doporučujeme použít SILISOL.

Návod:

Použijte v celém procesu výroby vína. Produkt může být přímo aplikován do celého objemu. Při aplikaci doporučujeme mít ošetřovaný produkt v pohybu.

Dávkování:

10-20 g/hl mošty
5-15 g/hl bílá vína
15-50 g/hl červená vína
Doporučujeme provedení laboratorního pokusu pro stanovení optimální dávky.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!