Složení:
Potravinářská rybí želatina.
Popis:
ITIOKOL se vyrábí částečnou hydrolýzou pojivových tkání ryb, aby se získal velice kvalitní protein vhodný pro čiření bílých a růžových vín. Vyznačuje se vysokou aktivitou. Křemičitý sol doporučujeme pro zvýšení záporného povrchového náboje. Produkt eliminuje hořké chutě a zjemňuje vína před stabilizací. Zlepšuje filtrovatelnost vín a jejich senzorické vlastnosti vín. Použijte do mladého vína nebo při potřebě čiření vín.
Návod:
Rozpusťte požadovanou dávku minimálně v 10 až 20násobném množství vody. Důkladně míchejte až získáte homogenní produkt. Hotový produkt co nejdříve spotřebujte.
Dávkování:
2-5 g/hl čiření a krášlení
5-15 g/hl silné čiření v kombinaci se SILISOL
Doporučujeme provedení laboratorního pokusu pro stanovení optimální dávky.
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg