ES24

1.204 Kč s DPH

Skladem

ks
ITIOKOL je potravinářská rybí želatina určená pro čiření bílých a růžových vín. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Potravinářská rybí želatina.

Popis:

ITIOKOL se vyrábí částečnou hydrolýzou pojivových tkání ryb, aby se získal velice kvalitní protein vhodný pro čiření bílých a růžových vín. Vyznačuje se vysokou aktivitou. Křemičitý sol doporučujeme pro zvýšení záporného povrchového náboje. Produkt eliminuje hořké chutě a zjemňuje vína před stabilizací. Zlepšuje filtrovatelnost vín a jejich senzorické vlastnosti vín. Použijte do mladého vína nebo při potřebě čiření vín.

Návod:

Rozpusťte požadovanou dávku minimálně v 10 až 20násobném množství vody. Důkladně míchejte až získáte homogenní produkt. Hotový produkt co nejdříve spotřebujte.

Dávkování:

2-5 g/hl čiření a krášlení
5-15 g/hl silné čiření v kombinaci se SILISOL
Doporučujeme provedení laboratorního pokusu pro stanovení optimální dávky.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!