PSFF

202 Kč s DPH

Skladem

ks
NEKTAR EXCELLENCE jsou desky z francouzského dubu toastovány lehkým, středním nebo středně silným pálením. Poskytují charakter vínům srovnatelný se zráním v dubových sudech, příjemný aromatický profil, senzorickou komplexnost, vyváženost taninů a sladkost na patře. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Desky z francouzského dubu, jemnozrnné.

Popis:

NEKTAR EXCELLENCE desky jsou toastovány lehkým, středním nebo středně silným pálením. Používají se k dosažení plnosti, vyváženého aroma a chuti. Poskytují charakter vínům srovnatelný se zráním v dubových sudech, příjemný aromatický profil, senzorickou komplexnost, vyváženost taninů a sladkost na patře.

Návod:

Bílá vína: použijte na začátku primární fermentace pro získání senzorického profilu jako u vín, která zrála v dubovém sudu, podpora a rozvoj ovocných tónů.
Červená vína: pro dosažení zvýšeného sjednocení aromatického charakteru a maximální integrace taninové struktury použijte před malolaktickou fermentací nebo na začátku procesu zrání.
Doporučená teplota pro zrání: minimálně 15 °C, provádějte senzorické hodnocení.
Velice zajímavých výsledků dosáhnete při aplikaci do mladých vín v období zrání.

Doporučení:

Používejte minimálně po dobu 4 měsíců, během vinifikace provádějte senzorické hodnocení.

Dávkování:

0,5-1 deska/hl svěží a odrůdová lehká bílá a růžová vína
1-2 desky/hl plná strukturovaná bílá vína
1-2 desky/hl svěží a ovocná červená vína
2-4 desky/hl strukturovaná červená vína
2-4 desky/hl sladká vína

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 36 měsíců.
Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Kontaktujte nás!