Složení:
Koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.
Popis:
NATUZYM AROM je enzym speciálně vyvinutý pro uvolnění komponenty aromatických látek na konci fermentace bílých vín. Přípravek obsahuje různé aktivity: β-glukosidázu, pektinlyázu, polygalakturonázu, arabanázu a pektinesterázu. Enzym neobsahuje cinnamyl-esterázu. Aplikujte koncem fermentace do bílých vín.
Návod:
Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu. Doporučujeme homogenizaci produktu.
Dávkování:
2-3 g/hl bílá vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 500 g