OE25

Skladem

1.419,81 Kč s DPH


ks

NATUZYM AROM enzym, který byl speciálně vyvinut pro uvolnění aromatických látek na konci fermentace bílých vín a zároveň podporuje odkalení a zlepšuje filtrovatelnost. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Enzym NATUZYM AROM aroma vína 100 g Skladem 1.419,81 Kč
Enzym NATUZYM AROM aroma vína 500 g Skladem 6.453,69 Kč

Složení:
Koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.

Popis:
NATUZYM AROM byl speciálně vyvinut pro uvolnění komponenty aromatických látek na konci fermentace bílých vín. Přípravek obsahuje různé aktivity: β-glukosidázu, pektinlyázu, polygalakturonázu, arabanázu a pektinesterázu. Enzym neobsahuje cinnamyl-esterázu. Aplikujte koncem fermentace do bílých vín.

Návod:
Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu. Doporučujeme homogenizaci produktu.

Dávkování:
2-3 g/hl bílá vína

Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

V případě že jste nenašli potřebné informace:
-použijte níže uvedený kontaktní formulář
-☎ CZ + 420 720 540 307, SK + 421 948 923 425
-✉ info@harapes.cz
-nebo nás navštivte na prodejně, kde vám vše rádi vysvětlíme

Kontaktujte nás!