OE25

5.995 Kč s DPH

Skladem

ks
NATUZYM AROM enzym, který byl speciálně vyvinutý pro uvolnění aromatických látek na konci fermentace bílých vín. Podporuje odkalení a zlepšuje filtrovatelnost. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.

Popis:

NATUZYM AROM je enzym speciálně vyvinutý pro uvolnění komponenty aromatických látek na konci fermentace bílých vín. Přípravek obsahuje různé aktivity: β-glukosidázu, pektinlyázu, polygalakturonázu, arabanázu a pektinesterázu. Enzym neobsahuje cinnamyl-esterázu. Aplikujte koncem fermentace do bílých vín.

Návod:

Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu. Doporučujeme homogenizaci produktu.

Dávkování:

2-3 g/hl bílá vína

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
500 g
Kontaktujte nás!