Složení:
NATUZYM CLAR L je koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.
Popis:
NATUZYM CLAR L byl speciálně vyvinutý pro statické odkalení nebo flotaci a maceraci slupky. Přípravek obsahuje různé aktivity: β-glukosidázu, pektinlyázu, polygalakturonázu, arabanázu a pektinesterázu. Enzym neobsahuje cinnamyl-esterázu. Aplikujte v procesu depektinizace rmutu a moštu bílých a růžových vín.
Návod:
Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu.
Dávkování:
2-3 g/hl odkalení moštů, čas 8-12 hodin při teplotě 20 °C
2-3 g/hl, flotace, čas 1-2 hodina při teplotě 20 °C
2-4 g/100 kg macerace slupky, čas 2 hodiny při teplotě 10-15 °C
Při aplikaci je potřeba brát zřetel na teplotu moštu. Se vzrůstající teplotou aktivita enzymu stoupá.
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 18 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg