OE32

505 Kč s DPH

ks
NATUZYM CMA je lisovací enzym, který byl speciálně vyvinutý pro studenou maceraci a extrakci aromatických látek bílých vín. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.
Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Enzym NATUZYM CMA lisování hroznů 500 g Skladem 2.293,10 Kč
Enzym NATUZYM CMA lisování hroznů 100 g Skladem 504,60 Kč

Složení:

Koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.

Popis:

NATUZYM CMA je enzym speciálně vyvinutý pro studenou maceraci a extrakci aromatických látek bílých vín. Přípravek obsahuje různé aktivity: β-glukosidázu, pektinlyázu, polygalakturonázu, arabanázu a pektinesterázu. Aplikujte před lisováním do rmutu bílých vín. Lze ho použít pro maceraci barvy a extrakci aroma při chladné fermentaci v červeném rmutu.

Návod:

Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu.

Dávkování:

2-3 g/100 kg, teplota od 5 °C, rmuty bílých vín
Kontaktní doba je závislá na teplotě hroznů.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Kontaktujte nás!