OE32

Skladem

504,60 Kč s DPH


ks

NATUZYM CMA je lisovací enzym, který byl speciálně vyvinut pro studenou maceraci a extrakci aromatických látek bílých vín. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Enzym NATUZYM CMA lisování hroznů 100 g Skladem 504,60 Kč
Enzym NATUZYM CMA lisování hroznů 500 g Skladem 2.293,08 Kč

Složení:
Koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.

Popis:
NATUZYM CMA byl speciálně vyvinut pro studenou maceraci a extrakci aromatických látek bílých vín. Přípravek obsahuje různé aktivity: β-glukosidázu, pektinlyázu, polygalakturonázu, arabanázu a pektinesterázu. Aplikujte před lisováním do rmutu bílých vín. Lze ho použít pro maceraci barvy a extrakci aroma při chladné fermentaci v červeném rmutu.

Návod:
Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu.

Dávkování:
2-3 g/100 kg, teplota od 5 °C, rmuty bílých vín
Kontaktní doba je závislá na teplotě hroznů.

Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

V případě že jste nenašli potřebné informace:
-použijte níže uvedený kontaktní formulář
-☎ CZ + 420 720 540 307, SK + 421 948 923 425
-✉ info@harapes.cz
-nebo nás navštivte na prodejně, kde vám vše rádi vysvětlíme

Kontaktujte nás!