Složení:
Koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.
Popis:
NATUZYM CMA je enzym speciálně vyvinutý pro studenou maceraci a extrakci aromatických látek bílých vín. Přípravek obsahuje různé aktivity: β-glukosidázu, pektinlyázu, polygalakturonázu, arabanázu a pektinesterázu. Aplikujte před lisováním do rmutu bílých vín. Lze ho použít pro maceraci barvy a extrakci aroma při chladné fermentaci v červeném rmutu.
Návod:
Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu.
Dávkování:
2-3 g/100 kg, teplota od 5 °C, rmuty bílých vín
Kontaktní doba je závislá na teplotě hroznů.
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 500 g