OE36

1.002 Kč s DPH

ks
NATUZYM L enzym speciálně vyvinutý pro zrání vína na kvasnicích a pro ošetření vín z výběrových sklizní. Je doporučený pro vína, která budou zrát v sudu. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.
Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Enzym NATUZYM L zrání na kvasnicích 1 kg Skladem 9.108,20 Kč
Enzym NATUZYM L zrání na kvasnicích 100 g Skladem 1.001,90 Kč

Složení:

Koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger a Trichoderma harzianum.

Popis:

NATUZYM L je speciálně vyvinutý enzym pro zrání vína na kvasnicích a pro ošetření vín z výběrových sklizní. Je doporučený pro vína, která budou zrát v sudu. Pomáhá stabilitě barev a struktuře aromatických látek. Přípravek obsahuje různé aktivity: β-glukosidázu, pektinlyázu, polygalakturonázu, a pektinesterázu. Enzym neobsahuje cinnamyl-esterázu. Aplikujte v době zrání vín.

Návod:

Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu. Doporučujeme homogenizaci produktu.

Dávkování:

3-4 g/hl bílá vína
Pravidelně kontrolujte proces zrání.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 18 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Kontaktujte nás!