OE36

Skladem

1.001,94 Kč s DPH


ks

NATUZYM L byl speciálně vyvinut pro zrání vína na kvasnicích a pro ošetření vín z výběrových sklizní. Je doporučený pro vína, která budou zrát v sudu. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Enzym NATUZYM L zrání na kvasnicích 100 g Skladem 1.001,94 Kč
Enzym NATUZYM L zrání na kvasnicích 1 kg Skladem 9.108,18 Kč

Složení:
Koncentrovaný pektolytický enzym s významnou β-glukosidázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger a Trichoderma harzianum.

Popis:
NATUZYM L byl speciálně vyvinut pro zrání vína na kvasnicích a pro ošetření vín z výběrových sklizní. Je doporučený pro vína, která budou zrát v sudu. Pomáhá stabilitě barev a struktuře aromatických látek. Přípravek obsahuje různé aktivity: β-glukosidázu, pektinlyázu, polygalakturonázu, a pektinesterázu. Enzym neobsahuje cinnamyl-esterázu. Aplikujte v době zrání vín.

Návod:
Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu. Doporučujeme homogenizaci produktu.

Dávkování:
3-4 g/hl bílá vína
Pravidelně kontrolujte proces zrání.

Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 18 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

V případě že jste nenašli potřebné informace:
-použijte níže uvedený kontaktní formulář
-☎ CZ + 420 720 540 307, SK + 421 948 923 425
-✉ info@harapes.cz
-nebo nás navštivte na prodejně, kde vám vše rádi vysvětlíme

Kontaktujte nás!