Složení:
Koncentrovaný pektolytický enzym s významnou arabanázovou a vedlejší hemicelulázovou a celulázovou aktivitou, vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.
Popis:
NATUZYM THIOLS je enzym používaný při rychlé maceraci a teplotách v rozmezí 5-15 °C. Lze ho přidat také během fermentace. Thiolové sloučeniny jsou citlivé koncem fermentace na oxidaci, proto doporučujeme při první stáčce na ochranu těchto látek použít specifický antioxidant (MATURATION GLH), který se používá při zrání, kdy snižuje hladinu redox potenciálu a tím prodlužuje jejich životnost. Zvláštní aktivitu na thiolové látky pak vyvine v nejvyšší expresi typických vůní jako tropického ovoce "mango, papája a mučenky" a citrusové plody, především grapefruitu. Přípravek podporuje hydrolýzu aromatických prekurzorů hroznů. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme v kombinaci s kvasinkami VIN-O-FERM THIOLS a specifickou výživou NATUSTART THIOLS. Obsahuje různé aktivity. Aplikujte do moštu bílých vín. Enzym neobsahuje cinnamyl-esterázu.
Návod:
Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu. Doporučujeme homogenizaci produktu.
Dávkování:
2-3 g/hl rmuty bílých vín
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uza-vřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 500 g