OE40

3.499 Kč s DPH

Skladem

ks
NATUZYM WG L je tekutý enzym, který byl speciálně vyvinutý pro maceraci barvy a aroma, extrakci antokyanů a struktury kvalitních červených vín.  Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Koncentrovaný pektolytický enzym vyrobený z vybraných kmenů Aspergillus niger.

Popis:

NATUZYM WG L je speciálně vyvinutý enzym pro maceraci barvy a aroma, extrakci antokyanů a struktury kvalitních červených vín. Přípravek obsahuje různé aktivity: pektinlyázu, polygalakturonázu, arabanázu, pektinesterázu, hemicelulózu a celulázu. Aplikujte v průběhu fermentace a do rmutu modrých hroznů. Enzym neobsahuje cinnamyl-cholinesterázu.

Návod:

Rozpusťte požadované množství minimálně v 5násobném množství vody a následně aplikujte do celého objemu.

Dávkování:

2-4 g/100 kg rmuty červených vín
Se vzrůstající teplotou aktivita enzymu stoupá.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 18 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!