ER0029

8.519 Kč s DPH

ks
Enzym TRENOLIN MASH DF je obzvláště aktivní kapalný komplex pektináz určený k „MashZeration“ u bílých hroznů. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.
Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Enzym TRENOLIN MASH DF 1 kg Skladem 8.519 Kč

Složení:

Kapalný komplex pektináz.

Popis:

TRENOLIN MASH DF je obzvláště aktivní kapalný komplex pektináz určený k „MashZeration“ u bílých hroznů. „MashZeration“ zvyšuje zachování typizace odrůdy, odtékání šťávy a snižuje mikrobiologickou náchylnost. TRENOLIN MASH DF je bez nežádoucí aktivní depsidásy. Zkracuje prostoje rmutu, zaručuje zintenzivnění aroma, šetrné odšťavnění, snížení možných negativních mikrobiálních vlivů, redukování potřebného lisovacího tlaku, menší škodlivost polyfenolů, velmi dobré tříštění koloidních makromolekul , snížení koloidů způsobující zakalení, urychlení samočiření moštu, zlepšení následné filtrace.

Návod:

Účinek je závislý na přidávaném množství, teplotě a době působení. Teplota při ošetřování by měla být pokud možno nad 10°C, lépe okolo 15°C nebo vyšší. Čím je teplota vyšší, tím větší je účinnost enzymu. Enzym se zředí malým množstvím vody, poté se přidá do rmutu a dobře se promíchá.

Dávkování:

1-4 ml na 100 kg bílého rmutu Množství dávkování se řídí podle odrůdy hroznů, stavu hroznů, obsahu pektinů, výlisnosti a požadovaného zintenzivnění aroma. Doba působení enzymu by měla být minimálně 2-6 hodin. Delší doba je výhodná - např. preparát může působit již při převozu hroznů / rmutu. 

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
Kontaktujte nás!