OE23

Skladem

688,82 Kč s DPH


ks

VIN-O-FERM AROM jsou kvasinky vhodné pro mladá vína, kde požadujeme uvolnění primárního aroma. Kvasinky jsou rezistentní na nízké pH-kyselé mošty a rozvíjí tóny čerstvého ovoce, jako jsou jahody, meruňky a banány. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Kvasinky VIN-O-FERM AROM 500 g Skladem 688,82 Kč

Složení:
Kmen Saccharomyces cerevisiae spp.cerevisiae.

Vlastnosti:
VIN-O-FERM AROM jsou kvasinky vhodné pro mladá vína, kde požadujeme uvolnění primárního aroma.

Účinek:
Kvasinky VIN-O-FERM AROM mají dobrou produkci glycerolu, podporují aroma bílých hroznů, zlepšují extrakci aromatických látek a respektují původní odrůdové aroma. Kvasinky jsou rezistentní na nízké pH-kyselé mošty a rozvíjí tóny čerstvého ovoce, jako jsou jahody, meruňky a banány.

Návod:
Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor.

Dávkování:
15-25 g/hl mošty

Upozornění:
Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a požadované rychlosti rozkvašení.

Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.

Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

V případě že jste nenašli potřebné informace:
-použijte níže uvedený kontaktní formulář
-☎ CZ + 420 720 540 307, SK + 421 948 923 425
-✉ info@harapes.cz
-nebo nás navštivte na prodejně, kde vám vše rádi vysvětlíme

Hmotnost
500 g

Kontaktujte nás!