OE28

Skladem

688,82 Kč s DPH


ks

VIN-O-FERM CHARDONNAY jsou kvasinky pro vysoce kvalitní bílá vína. Jsou vhodné pro vína určená pro sudové zrání. Rozvíjí intenzivní vůně zralého exotického ovoce, broskví a meruněk. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Kvasinky VIN-O-FERM CHARDONNAY 500 g Skladem 688,82 Kč

Složení:
Kmen Saccharomyces cerevisiae spp. cerevisiae.

Popis:
VIN-O-FERM CHARDONNAY kvasinky jsou schopny pro zachování aroma zahájit i dokončit fermentaci i při nízkých teplotách.

Účinek:
Kvasinky VIN-O-FERM CHARDONNAY produkují vína s komplexním aromatickým profilem. Doporučují se pro fermentaci při nízké teplotě, zvláště pro odrůdy typu Chardonnay. Kvasinky jsou vhodné pro vína určená pro sudové zrání. Rozvíjí intenzivní vůně zralého exotického ovoce, broskví a meruněk.

Návod:
Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor.

Dávkování:
15-25 g/hl mošty

Upozornění:
Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a požadované rychlosti rozkvašení.

Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.

Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

V případě že jste nenašli potřebné informace:
-použijte níže uvedený kontaktní formulář
-☎ CZ + 420 720 540 307, SK + 421 948 923 425
-✉ info@harapes.cz
-nebo nás navštivte na prodejně, kde vám vše rádi vysvětlíme

Hmotnost
500 g

Kontaktujte nás!