Popis: CX MANNO PLUS je polysacharid rostlinného původu extrahovaný z vitis vinifera. Umožňuje zvýšit kvalitní chuť a aromatickou složitost ošetřených vín.
Kód produktu: P00402
Výrobce: CORIMPEX
Kmen Saccharomyces cerevisiae spp. cerevisiae.
VIN-O-FERM CHARDONNAY kvasinky produkují vína s komplexním aromatickým profilem. Doporučují se pro fermentaci při nízké teplotě, zvláště pro odrůdy typu Chardonnay. Jsou schopny pro zachování aroma zahájit i dokončit fermentaci i při nízkých teplotách. Kvasinky jsou vhodné pro vína určená pro sudové zrání. Rozvíjí intenzivní vůně zralého exotického ovoce, broskví a meruněk.
Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor.
15-25 g/hl mošty
Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a požadované rychlosti rozkvašení.
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
Popis: CX MANNO PLUS je polysacharid rostlinného původu extrahovaný z vitis vinifera. Umožňuje zvýšit kvalitní chuť a aromatickou složitost ošetřených vín.
Kód produktu: P00402
Výrobce: CORIMPEX
Popis: DAP L je asimilační dusík v tekuté formě. Unikátní produkt na trhu. Poskytuje kvasinkám fosfor a dusík ve snadno asimilovatelné formě. Fosfor a dusík stimuluje tvorbu enzymů a aminokyselin nezbytných pro pravidelný průběh fermentace.
Kód produktu: ES02
Výrobce: ESSEDIELLE