HA30

0 Kč s DPH

ks
KYSELINA JABLEČNÁ je karboxylová kyselina se silnou kyselou chutí. Dobře se rozpouští ve vodě, v pevném skupenství je v podobě bílého prášku. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Kyselina jablečná (E296).

Popis:

KYSELINA JABLEČNÁ je karboxylová kyselina se silnou kyselou chutí. Dobře se rozpouští ve vodě. V pevném skupenství je v podobě bílého prášku. Kyselina jablečná má 2 varianty – kyselina L-jablečná (levotočivá, označována + pozitivní) a kyselina D-jablečná (pravotočivá, označována – negativní). Varianta L se vyskytuje v přírodě, nejvíce v nezralém ovoci, zelených jablkách, višních, hroznech, meruňkách, hruškách apod. Kyselina je přítomna v moštu a víně jak ve volném stavu, tak i ve formě solí. Je stabilnější ve srovnání s kyselinou vinnou, protože její soli jsou dobře rozpustné.

Návod:

Požadovanou dávku aplikujte přímo za stálého míchání do ošetřovaného produktu.

Dávkování:

135 g/hl mošty (maximální povolená dávka)
225 g/hl vína (maximální povolená dávka)

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!