HA31

439 Kč s DPH

Skladem

ks
KYSELINA L-ASKORBOVÁ je ve formě krystalického prášku. Má vysokou antioxidační schopnost regulovat redox potenciál. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Čistá kyselina L-askorbová E300.

Popis:

KYSELINA L-ASKORBOVÁ je ve formě krystalického prášku. Má vysokou antioxidační schopnost regulovat redox potenciál. To se pozitivně odráží na barvě ošetřeného produktu. Kyselina se využívá jako antioxidant např. v ovocných džusech a vinných moštech, nebo v pekárenském či masném průmyslu, kde snižuje oxidaci tuků a tím brání vzniku rakovinotvorných látek. Další využití nalezne jako konzervační prostředek (pomáhá zachovat barvu zpracovaného masa, trvanlivost mléka v prášku, předchází zakalení piva, vyblednutí ovocných šťáv a další), jako prostředek ke zpracování mouky (urychluje zrání mouky a tím snadnější zpracování těsta), nebo jako přísadu do ovocných salátů, džusů, snídaňových cereálií, mražených plodů moře a mnoho dalších.

Návod:

Požadovanou dávku aplikujte přímo za stálého míchání do ošetřovaného produktu.

Dávkování:

5-15 g/hl vína (maximální povolená dávka)
10-50 g/hl nápoje (maximální povolená dávka)

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!