Složení:
Čistý lysozym extrahovaný z vaječných bílků.
Popis:
VIN-O-LYS je přípravek na bázi lysozymu pro zajištění optimální bakteriální kontroly s regulací růstu bakterií (Oenococcus, Lactobacillus a Pediococcus).
Návod:
Přípravek rozpusťte a dokonale rozmíchejte v minimálně 10násobku vody při pokojové teplotě (20 °C). Nechte odstát po dobu cca 1 hodiny. Následně důkladně homogenizujte v celém objemu. Prostředek je účinný ihned po přidání (do 48 hodin).
Upozornění:
Bentonit snižuje aktivitu prostředku. Po použití zkontrolujte stabilitu bílkovin. Další prostředky aplikujte minimálně po 48 hodinách.
Dávkování:
10–15 g/hl prevence
25–35 g/hl redukce množství bakterií
30–50 g/hl zastavení
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 500 g