Složení:
Enzymaticky aktivované buněčné stěny kvasinek.
Popis:
CX MANNO ELEVAGE je specifický produkt používaný v celém procesu výroby vína. Je charakteristický tím, že umožňuje plné nahrazení chybějících přírodních mannoproteinů, zlepšuje bílkovinovou a koloidní stabilitu vín. Dlouhodobě zlepšuje chuť vína. Poskytuje ošetřenému vínu kulatou, plnou a svěží chuť. Přidaný do červených vín přináší pozoruhodnou enologickou stabilitu s výborným efektem v redukci tříslovin. Tento produkt lze přidávat do vína na konci alkoholické fermentace a nebo po JMK. Může se použít do všech vín, kde snižuje nebo odstraňuje hořké tóny. Použijte těsně před lahvováním.
Návod:
Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vody.
Důkladně zamíchejte v ošetřovaném produktu.
Produkt je snadno rozpustný ve studené vodě. Doporučuje se filtrace před lahvováním.
Neskladujte rozpuštěný výrobek.
Pro dosažení požadovaného výsledku je nutné, aby bylo CX MANNO ELEVAGE v kontaktu s vínem minimálně měsíc, a to v závislosti na kalech.
Dávkování:
10-30 g/hl bílá, růžová a červená vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete.
Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců.
Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 500 g