Složení:
Enzymaticky aktivované buněčné stěny kvasinek.
Popis:
CX MANNO LEES jsou buněčné stěny kvasinek bohaté na mannoproteiny, které mají být používány během alkoholového kvašení a následně pro zrání vín. Zaručují detoxikaci moštů v procesu kvašení. Podporují aromatickou svěžest vín. Použitím produktu podpoříte ve vínech jemnost v kombinaci se strukturou. Přípravek rozvíjí aromatickou intenzitu. Zlepšuje perspektivu pro zrání vín. Redukuje hořké a svíravé tóny.
Návod:
Rozpusťte potřebné množství přípravku v 50násobném množství vody. Důkladně zamíchejte v ošetřovaném produktu. Produkt je snadno rozpustný ve studené vodě. Doporučuje se filtrace před lahvováním. Neskladujte rozpuštěný výrobek. Pro dosažení požadovaného výsledku je nutné, aby byl přípravek v kontaktu s vínem 5-6 týdnů.
Dávkování:
10-30 g/hl bílá, růžová i červená vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete.
Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců.
Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg