Složení:
Popis:
CX MANNO ROUGE se získává z kmene kvasinek schopného produkovat vysoké koncentrace reaktivních mannoproteinů s taniny.
Zvyšuje objem v ústech a zjemňuje třísloviny díky reakci s kvasinkovými polysacharidy, které se obecně neobjevují ve víně během autolýzy samotných kvasinek. Přidáním přípravku během hlavního kvašení se zvyšuje přítomnost polysacharidů, které okamžitě reagují s taniny ve víně a tím zvyšují plnost. Uvolněné polysacharidy umožňují získat červená vína s intenzivnější a stabilnější barvou důležitou pro další vývoj vína. Pro zlepšení v chuti je požadován minimálně týden kontaktu s vínem.
Návod:
Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vody. Důkladně zamíchejte v ošetřovaném produktu. Produkt je snadno rozpustný ve studené vodě. Neskladujte rozpuštěný výrobek.
Dávkování:
30 g/hl rmuty, červená vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg