P00418

1.330 Kč s DPH

Skladem

ks
CX MANNO ROUGE se získává z kmene kvasinek schopného produkovat vysoké koncentrace reaktivních mannoproteinů s taniny. Zvyšuje objem v ústech a zjemňuje třísloviny díky reakci s kvasinkovými polysacharidy, které se obecně neobjevují ve víně během autolýzy samotných kvasinek. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Přípravek na bázi vysoce rozpustných koloidních složek a mannoproteinů.

Popis:

CX MANNO ROUGE se získává z kmene kvasinek schopného produkovat vysoké koncentrace reaktivních mannoproteinů s taniny.
Zvyšuje objem v ústech a zjemňuje třísloviny díky reakci s kvasinkovými polysacharidy, které se obecně neobjevují ve víně během autolýzy samotných kvasinek. Přidáním přípravku během hlavního kvašení se zvyšuje přítomnost polysacharidů, které okamžitě reagují s taniny ve víně a tím zvyšují plnost. Uvolněné polysacharidy umožňují získat červená vína s intenzivnější a stabilnější barvou důležitou pro další vývoj vína. Pro zlepšení v chuti je požadován minimálně týden kontaktu s vínem.

Návod:

Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vody. Důkladně zamíchejte v ošetřovaném produktu. Produkt je snadno rozpustný ve studené vodě. Neskladujte rozpuštěný výrobek.

Dávkování:

30 g/hl rmuty, červená vína

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!