Složení:
Přípravek na bázi vysoce rozpustných koloidních složek a mannoproteinů.
Popis:
CX MANNO RONDEUR je směs polysacharidů rostlinného původu a buněčných stěn kvasinek bohatých na mannoproteiny. Zlepšuje pocit objemu a velkou jemnost v ústech u všech ošetřených vín. Směs buněčných stěn a mannoproteinů poskytuje produktu schopnost ho použít při posledních fázích výroby vína. Zlepšuje senzorický vjem vína. Je ideální pro vína kde požadujeme jejich strukturu. Velmi zajímavé jsou aplikace v bílých vínech, která leží v dřevěných sudech, kde poskytuje sladkost.
V bílých vínech s vysokou kyselostí zlepšuje sladkost a dává velmi vyváženou chuť. Pro zlepšení v chuti je požadován minimálně týden kontaktu s vínem.
Návod:
Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vody.
Důkladně zamíchejte v ošetřovaném produktu.
Produkt je snadno rozpustný ve studené vodě. Doporučuje se filtrace před lahvováním.
Neskladujte rozpuštěný výrobek.
Dávkování:
5-10 g/hl bílá vína
10-20 g/hl červená vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete.
Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců.
Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 500 g