OE05

105 Kč s DPH

ks
MATURATION GLH je přírodní produkt získaný ze speciálně vybraných kvasinkových kmenů. Po aplikaci jsou vína hladší a sametovější. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.
Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Mannoproteiny MATURATION GLH 100 g Skladem 105 Kč
Mannoproteiny MATURATION GLH 1 kg Skladem 956 Kč

Složení:

Buněčné stěny kvasinek a jejich deriváty.

Popis:

MATURATION GLH je přírodní produkt získaný ze speciálně vybraných kvasinkových kmenů zvláště bohatých na vysokomolekulární polysacharidy a mannoproteiny, které byly zpracovány tak, aby se usnadnilo jejich použití v moštu, při fermentaci a ve víně. Produkt je velice úspěšný při léčení aromaticky poškozených vín. Pokud je použit v etapách zrání, optimalizuje „elevage sur lies fines”. Po aplikaci jsou vína hladší a sametovější. Vysoký obsah glutationu působí jako ochranný faktor před oxidací. Přípravek podporuje stabilitu barvy a zlepšuje post-fermentační vývoj vína. Omezuje možná rizika, kdy je víno stále na jemných kalech. Je bohatý na dusíkaté látky, vitamíny a přirozené růstové faktory. Podtrhuje vhodnost uplatnění při fermentaci vína jako bioregulátor pro vinné kvasnice.

Návod:

Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vína a následně přidejte do ošetřovaného produktu. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

10-30 g/hl fermentace
10-40 g/hl zrání vín

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Kontaktujte nás!