Složení:
Buněčné stěny kvasinek a jejich deriváty.
Popis:
MATURATION GLH je přírodní produkt získaný ze speciálně vybraných kvasinkových kmenů zvláště bohatých na vysokomolekulární polysacharidy a mannoproteiny, které byly zpracovány tak, aby se usnadnilo jejich použití v moštu, při fermentaci a ve víně. Produkt je velice úspěšný při léčení aromaticky poškozených vín. Pokud je použit v etapách zrání, optimalizuje „elevage sur lies fines”. Po aplikaci jsou vína hladší a sametovější. Vysoký obsah glutationu působí jako ochranný faktor před oxidací. Přípravek podporuje stabilitu barvy a zlepšuje post-fermentační vývoj vína. Omezuje možná rizika, kdy je víno stále na jemných kalech. Je bohatý na dusíkaté látky, vitamíny a přirozené růstové faktory. Podtrhuje vhodnost uplatnění při fermentaci vína jako bioregulátor pro vinné kvasnice.
Návod:
Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vína a následně přidejte do ošetřovaného produktu. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.
Dávkování:
10-30 g/hl fermentace
10-40 g/hl zrání vín
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg