FE06

403 Kč s DPH

ks
SPRINGCELL MANNO je fermentační bioaktivátor pro mošty a vína získaný ze speciálně vybraných kmenů kvasinek zvláště bohatých na vysokomolekulární polysacharidy a mannoproteiny. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.
Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Mannoproteiny SPRINGCELL MANNO 500 g Skladem 1.829,60 Kč
Mannoproteiny SPRINGCELL MANNO 100 g Skladem 403 Kč

Složení:

Buněčné stěny kvasinek a jejich deriváty. Obsahuje 94 % sušiny.

Popis:

SPRINGCELL MANNO je přírodní produkt získaný ze speciálně vybraných kmenů kvasinek zvláště bohatých na vysokomolekulární polysacharidy a mannoproteiny, které byly zpracovány tak, aby se usnadnilo jeho použití v moštu a víně. Obsahuje vysoce rozpustné mannoproteiny nespojené s glukany. Tato vlastnost umožňuje jejich okamžitou účinnost ve víně. Je bohatý na dusíkaté látky, vitamíny a přirozené růstové faktory, podtrhuje vhodnost uplatnění při fermentaci vína jako bio regulátor pro vinné kvasnice. Vysoké množství přírodních mannoproteinů obsažených ve výrobku zvyšuje chemickou a fyzikální stabilitu vína. Přípravek obohacuje strukturu vína a zlepšuje aromatický profil. Nejlepší použítí je ve fázi zrání vína. Optimalizuje zrání vín metodou „sur lies fines“. Vína jsou hladší, více strukturovanější a příjemné chuti. 

Návod:

Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vína a následně přidejte do ošetřovaného produktu.

Dávkování:

20-40 g/hl červená vína
10-30 g/hl bílá vína

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Kontaktujte nás!