PSBF

956 Kč s DPH

Skladem

kg
NEKTAR BLOCKS jsou dubové bloky vyrobené z francouzského dubu s lehkým, středním a středně těžkým toastováním. Poskytují vínům zvýraznění ovocných tónů, přináší strukturu, plnost na patře a dlouhotrvající chuť. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Dubové bloky jsou vyrobeny z francouzského dubu s lehkým, středním a středně těžkým toastováním.

Popis:

NEKTAR BLOCKS jsou velice praktická alternativa k dubovým deskám. Poskytují vínům elegantní a komplexní aromatický přínos s respektováním ovocného profilu. Tento produkt zvýrazňuje ovocné tóny, přináší strukturu, plnost na patře a dlouhotrvající chuť.

Návod:

Bílá vína: použijte na začátku primární fermentace pro získání senzorického profilu jako u vín, která zrála v dubovém sudu, podpora a rozvoj ovocných tónů.
Červená vína: pro dosažení zvýšeného sjednocení aromatického charakteru a maximální integrace taninové struktury použijte před malolaktickou fermentací nebo na začátku procesu zrání.
Doporučená teplota pro zrání: minimálně 15 °C, provádějte senzorické hodnocení.
Velice zajímavých výsledků dosáhnete při aplikaci do mladých vín v období zrání.

Doporučení:

Používejte minimálně 3 měsíce a pravidelně provádějte senzorické hodnocení.

Dávkování:

1-2 g/l svěží a odrůdová vína
2-5 g/l plná a strukturovaná vína
2-3 g/l svěží a ovocná vína
4-6 g/l plná a strukturovaná vína
4-6 g/l sladká vína

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete.
Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 36 měsíců.
Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Kontaktujte nás!