Složení:
Tekutý produkt na bázi elagických taninů a Quebracho extrahovaný přirozenou cestou.
Popis:
EXTREME REACTIVE se používá hlavně pro své vlastní antioxidační a stabilizační účinky. Používá se na začátku a během procesu macerace rmutu červených vín. Chrání rmuty před oxidací a stabilizuje barvící pigmenty. Výsledkem aplikace jsou vína mnohem barevnější a jemnější podle chuti. Maximálního působení dosáhnete v synergii s EXTREME CATALYSEUR díky své schopnosti předávat různé cesty stabilizace. Tanin je doporučený i pro bílá vína.
Návod na použití:
EXTREME REACTIVE se přidává při procesu drcení, nebo na začátku macerace. Přípravek v kapalné formě maximalizuje jeho snadné použití.
Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikací do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.
Dávkování:
10-40 g/100 kg rmuty
10-20 g/hl konec fermentace krášlení a zrání, stabilizace vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete.
Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců.
Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg