Složení:
Směs vyrobená z taninů kaštanu (Castanea Sativa) .
Popis:
KAŠTAN je směs směs zlepšující komplexnost, plnost a červených vín. Pomáhá stabilizovat barvy červených vín a zvyšuje jejich stabilitu před oxidací. Směs zabraňuje působení oxidačních enzymů, zejména lakázy a tyrosinázy. Je vhodná pro všechny vinařské kroky. Je reaktivní s bílkovinami. Aplikujte v celém procesu výroby vína.
Návod:
Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.
Dávkování:
1-10 g/hl rmuty, vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 5 kg