P00817

3.624 Kč s DPH

Skladem

ks
KEBRAČO je tanin extrahovaný z Quebracho (Schinopsis lorentzii). Velmi čistý tanin doporučený pro ošetření bílých a růžových vín. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Tanin extrahovaný z Quebracho (Schinopsis lorentzii).

Popis:

KEBRAČO je velmi čistý tanin doporučený pro ošetření bílých a růžových vín. Zabraňuje působení oxidačních enzymů, zejména lakázy a tyrozinázy. Tanin pomáhá kontrolovat mikrobiální růst a umožňuje snížit úroveň potřeby SO2. Podporuje svěžest a rozvíjí aroma mladých vín. Aplikujte do moštu nebo na začátku fermentace pro stabilizaci redox potenciálu, ve fázi zrání bílých a růžových vín jako ochranu před stárnutím a pokud chcete zvýšit odolnost před oxidací. Aplikujte do vína pro zlepšení struktury vína.

Návod:

Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.

Dávkování:

5-20 g/hl mošty, rmuty, vína

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
5 kg
Kontaktujte nás!