Složení:
Tanin extrahovaný z Quebracho (Schinopsis lorentzii).
Popis:
NATUTAN BLANC F je velmi čistý tanin doporučený pro ošetření bílých a růžových vín. Zabraňuje působení oxidačních enzymů, zejména lakázy a tyrozinázy. Tanin pomáhá kontrolovat mikrobiální růst a umožňuje snížit úroveň potřeby SO2. Podporuje svěžest a rozvíjí aroma mladých vín. Aplikujte do moštu nebo na začátku fermentace pro stabilizaci redox potenciálu, ve fázi zrání bílých a růžových vín jako ochranu před stárnutím a pokud chcete zvýšit odolnost před oxidací. Aplikujte do vína pro zlepšení struktury vína.
Návod:
Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.
Dávkování:
5-20 g/hl mošty, rmuty, vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg