OE10

9.455 Kč s DPH

Skladem

ks
NATUTAN CHERRY je směs taninů z francouzského dubu a třešně. Díky specifickému složení pomáhá zachovat primární aroma hroznů. Doporučujeme pro vína u kterých chceme zvýšit ovocný profil. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Směs taninů vyrobená z francouzského dubu a třešně.

Popis:

NATUTAN CHERRY je směs taninů doporučená pro stabilizaci polyfenolů moštů a vín. Díky specifickému složení pomáhá zachovat primární aroma hroznů. Zlepšuje strukturu a senzorický profil. Vína zakulacuje, snižuje jejich hořkost a trpkost. Směs stabilizuje redox potenciál a pomáhá zachovat čerstvost produktu. Velice zajímavých výsledků dosáhnete pří použití v bílém víně. Aplikujte do moštu pro inaktivaci oxidačních enzymů, koncem fermentace a během stáčení do mladých vín. Aplikujte v celém procesu zrání vín. 

Návod:

Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.

Dávkování:

4-20 g/hl mošty, mladá vína, stabilizace barvy a struktura vín, zlepšení fenolického charakteru a posílení aromatického profilu vín

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!