OE15

1.395 Kč s DPH

Skladem

ks
NATUTAN GALL je velmi čistý tanin z dubu. Tanin je formulován jako přírodní antioxidant. Zabraňuje v aktivitě oxidačních enzymů. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Tanin vyrobený z dubu (Quercus petraea).

Popis:

NATUTAN GALL je velmi čistý tanin doporučený pro ošetření bílých a růžových vín, formulován jako přírodní antioxidant. Zabraňuje v aktivitě oxidačních enzymů, zejména lakáze a tyrosináze. Směs ochraňuje před oxidací moštů a redukcí vzdušného kyslíku. Redukuje senzorické vlastnosti během fermentace a následného zrání vín. Aplikujte na začátku fermentace pro stabilizaci redox potenciálu, pro inaktivaci oxidačních enzymů, během stáčení a čeření vín.

Návod:

Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.

Dávkování:

3-10 g/hl mošty, redox potenciál
5-10 g/hl inaktivace oxidačních enzymů
1-5 g/hl stáčení vín
2-10 g/hl čiření vín

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!